Herziening van Tag Heuer Mikrotourbillon

Tag-Heuer-Carrera-Chronograph-Black-Dial-And-Bezel-Watch-73 Tag-Heuer-Carrera-Chronograph-Black-Dial-And-Bezel-Watch-73_1 Tag-Heuer-Carrera-Chronograph-Black-Dial-And-Bezel-Watch-73_2 Tag-Heuer-Carrera-Chronograph-Black-Dial-And-Bezel-Watch-73_3 Tag-Heuer-Carrera-Chronograph-Black-Dial-And-Bezel-Watch-73_4TAG Heuer houdt paradox. Aan de ene kant blijft het merk te bewegen in sprongen in de richting van echte uurwerken, terwijl tegelijkertijd de low-end quartz portfolio versterken. Ze investeren veel in R & D, maar de eindconsument massamarkt is (nog) niet de voordelen ervan plukken. Zij schijnbaar de wens om horloge reduceren tot zijn meest simpele vorm, terwijl zij tegelijkertijd verantwoordelijk voor een aantal van de meest significante vooruitgang van kennis en efficiëntie van het laatste decennium.
Toch, zo indrukwekkend als de vooruitgang gemaakt door Cartier zijn, ze bijna verbleken in vergelijking met wat Tag Heuer heeft gewerkt aan. Dat is niet eens de meest indrukwekkende deel wel, probeer het verpakken van je hoofd rond dit: het MikrotourbillonS is de allereerste tourbillon op een 1 / 100ste van een seconde chronograaf die kan worden gestart en gestopt. Ik heb geen enkele twijfel te verwijzen naar de MikrotourbillonS, een mechanisch horloge zo geavanceerd het zal je hoofd draaien te maken – hoewel lang niet zo snel als de werkelijke tourbillon zelf (het is ’s werelds snelste in het geval dat u niet wist). Op dit moment, als je op zoek bent naar een geweldige best nep horloge te voegen aan uw collectie, of gewoon op jacht naar een high-end horloge, dan is mijn tabel hieronder kunt u te helpen
Dus hoe werkt het?
Zeer goede vraag, maar zonder een geavanceerde graad in de micro-techniek zal ik stel voor dat uw gissing is zo goed als de mijne. Gelukkig heeft Replika Tag Heuer vriendelijk genoeg om een aantal van de geheimen achter zijn laatste meesterwerk te delen geweest. Bekijk de video hieronder met dank aan Alex Doak te zien wat ik heb het over (het is een beetje wankel, maar je krijgt het idee).
Op het eerste gezicht, zag ik de Tag Heuer MikrotourbillonS door het glas was ik sceptisch. Maar nu dat ik een kans om het horloge te houden en probeer het op heb gehad, ik ben eigenlijk van overtuigd dat dit de beste band van deze stijl die momenteel beschikbaar zijn. De onderste niettemin is iets heel anders. Dit is „de snelste tourbillon wereld ‚de legendarische en regelt de 1/100-of-a-seconde chronograaf. Deze tourbillon heeft geen kooi en kan worden gestart en gestopt dankzij de dubbele keten van architectuur, een complex systeem dat ik ga niet eens proberen uit te leggen.
clean Ontwerp
Deze bijzondere variant is 45mm in diameter en is opgebouwd uit zeer corrosiebestendige Tantalum met rose gouden hoorns, pushers en kroon. Er is ook een gangreserve indicator voor de chronograaf op 12 uur. Uiteraard met twee tourbillons toegang tot de helft van de wijzerplaat, is de kans groot dat u niet van plan om te veel tijd doorbrengen kijken naar de andere details. Naar het huis van de ongelooflijk complex MikrotoubillonS kozen hun best verkochte Carrera geval. De antraciet wijzerplaat functies côte de Geneve afwerking en heeft twee sub-wijzerplaten, een chronograaf minuten teller op 3:00 en een chronograaf tweede teller op 6 uur. De praktische toepassing van deze bijzondere ontwikkeling in meer mainstream (bereikbaar?) Modellen is nog steeds te zien, maar ik ben ervan overtuigd dat het zal slechts een kwestie van tijd (no pun intended). De eenmaal per seconde centrale flying kant displays 1 / be 10e en 1 incrementen / 100e. Een enkele kroon op 03:00 slingert het horloge en de chronograaf – de rotor winden het vat op het uurwerk, terwijl de chronograaf handmatig wordt opgewonden, het verstrekken van 45 uur van de opgeslagen energie.
In totaal zijn er 439 componenten in de beweging, waarvan vele zijn patent is aangevraagd en alle, maar de twee onrustveren zijn gebouwd in-house bij de fabricage TAG Heuer horloges replica in La Chaux-de-Fonds. Voor mij is de MikrotourbillonS vertegenwoordigt een ander voorbeeld van wat er kan bereikt toen een aantal van de knapste koppen in uurwerken krijgen de kans (en het budget) om echt te duwen de grenzen van wat mogelijk geacht gegeven.