Geweldige nieuwe: Bentley Light Body Midnight Carbon komt eraan!

Breitling-Chronomat-White-Surface-Leather-Strap-Watch-BC2284-88 Breitling-Chronomat-White-Surface-Leather-Strap-Watch-BC2284-88_1 Breitling-Chronomat-White-Surface-Leather-Strap-Watch-BC2284-88_2 Breitling-Chronomat-White-Surface-Leather-Strap-Watch-BC2284-88_3Groot, onbezonnen en volledig unapologetic over het feit, dat zijn mechanische machines die emotionele reacties uitlokken. Haat hen of ze houden, werden ze voorbestemd om samen te zijn. Met de bedoeling om me te helpen mijn punt te bewijzen, ik ben vandaag met een blik op een van de nieuwe stukken breitling navitimer replik introduceert op Baselworld volgende week; de Breitling for Bentley Light Body Midnight Carbon.
Twijfelachtige naam terzijde, de Midnight Carbon is eigenlijk een vrij koele horloge en zeker een hit met Breitling liefhebbers overal (en niet alleen degenen die donkere eigenaar gekleurd Bentleys.) Zoals de naam (en de foto’s) suggereren dat de titanium tas is voorzien van een all -zwart, zeer goed bestand tegen koolstof gebaseerde coating, met als gevolg dat de ’stealth‘ look die zo populair op het moment.
Nu toegegeven dat cijfer is een stuk hoger dan de 22 stukken van de nieuwe Asymetrique Greubel Forsey zullen produceren, maar houd er rekening mee dat Breitling produceert waarschijnlijk totale jaarlijkse productie van GF’s (dat is in alle collecties) in een week. Het ziet er eigenlijk best cool, maar zorg ervoor dat u uw Bentley geen krassen mee.
Dit wordt verder versterkt door de gekartelde bezel, die volgens Breitling is een verfijnde knipoog naar de beroemde radiatorroosters sieren de boeg van Bentley auto’s. Een gelimiteerde oplage van 1000 stuks wereldwijd is het niet moeilijk voor te stellen dit specifieke model zal vrij snel uitverkocht.falsche breitling uhren zum verkauf
Het gaat niet alleen om de looks maar met deze zwarte kolos (en ja, bij 49mm, maakt het in aanmerking komen voor kolos status), net als de auto’s viert, een complexe mechanische motor zoemt ook onder de motorkap. Ook de ‚variabele toerenteller „geactiveerd via de roterende rondsel bezel betekent dat je gemiddelde snelheid, ongeacht de tijd die is verstreken, de afgelegde afstand of de snelheid bereikt te meten. A-COSC gecertificeerde chronometer, automatische chronograaf uurwerk is voorzien van Breitling’s gepatenteerde „30-seconde chronograaf“, dat ziet de centrale kant vegen rond de wijzerplaat in een halve minuut in plaats van de gebruikelijke 60 seconden, waardoor voor zeer nauwkeurige 1 / 8ste van een tweede lezing.
Wat mij betreft, Breitling is geen merk ik vaak betrekking hier op The Watch Lounge. Niet omdat ik denk dat er iets mis is met hun horloges, maar ze gewoon niet echt mijn persoonlijke smaak. Dat gezegd zijnde, ik heb het grootste respect voor het partnerschap zij hebben gesmeed met Bentley, vooral omdat het is precies dat, een samenwerkingsverband. Zoals ik al zei aan het begin, een hekel aan hen of ze houden, ze waren bestemd om samen te zijn. Te vaak zien we ‚one-off‘ samenwerkingsverbanden voor een bepaalde gebeurtenis of product dat niet echt waarde hoeft te leveren aan een van beide partijen niettemin dat niet lijkt hier het geval te zijn.
breitling für bentley. Van alle cross-channel samenwerkingen het die zich voordoen in de luxe horloge-industrie dit is toch wel een van de meest duurzame en misschien wel het meest geschikt zijn. Je mag niet graag de horloges (of de auto’s voor die kwestie), maar het is moeilijk om te betogen met het feit dat ze elkaar aanvullen zo goed. Gepresenteerd op een bijpassende middernacht zwarte rubberen band verwachten dat deze slechte jongen draaien op de polsen van Bentley bestuurders overal in de komende zes maanden of zo.